1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

copy: failed to open stream: No such file or directory

Discussion in 'Media Gallery Support' started by Bugfix, Sep 1, 2016.

  1. Bugfix

    Bugfix Member


    We often get this error in our server-errors:
    $success copy($internalDataPath$originalPath);
    Is it possible to add also a file_exists check for $internalDataPath and not only for $watermarkPath?

    Best regards
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    We could add a check there, but really the reason that there isn't one right now is that there's really no expectation that the file wouldn't exist. This is effectively saying that the media itself is missing, which obviously shouldn't be possible - it shouldn't even be possible to attempt to watermark it if it's missing.

    Is there a more complete stack trace from the server error log?

    Which version are you running exactly?

    Is it the same error every time (e.g. the same file name 814/814999-c0ad728236319f93846df2435ed4950b.data)? Does that file actually exist, or not?

    Is this something that can be reproduced reliably by taking a specific action or does it appear to be random?
  3. Bugfix

    Bugfix Member

    Hello Chris D,

    thank you for your answer.

    Here you go:
    XF 1.5.9 (+Patch xf_patch_1510), XFMG 1.1.8

    Since the error always occures when uploading/saving new media, it is always a other filename - a new filename.
    The file does NOT exist actually.

    It appears to be random - I cannot reproduce it.

    regards Harald

Share This Page