1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Conversations not showing full content

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by tommydamic68, Nov 10, 2013.

  1. tommydamic68

    tommydamic68 Well-Known Member

    My wife (an Administrator) receives private conversations with full messages as she should AND without full messages, just the title of the conversation. I have verified it as well, however doing two different test messages from myself to her it works, seems random? Is this a bug?

    My settings are correct in the ACP.
    Screen Shot 2013-11-10 at 5.16.20 PM.png
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Are the ones without content emails about being added to a conversation?
     
  3. tommydamic68

    tommydamic68 Well-Known Member

    Do you mean, more than one recipient in the conversation?
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Yes. Were you invited to the conversation post creation of the conversation?
     
  5. tommydamic68

    tommydamic68 Well-Known Member

    perhaps, honestly don't remember, but could have been 3 people on the convo. Would this be normal in this instance? That I would not see content?
     
  6. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Yes. Because the email would state you were added to the conversation, not that a reply was made.
     
    tommydamic68 likes this.

Share This Page