1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Contact us not sending

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by CurseCraft, Feb 18, 2014.

  1. CurseCraft

    CurseCraft Active Member

    Hello, I am trying to get the "Contact Us" working, when I send the email, there are no errors etc, it says it sends it fine. No server errors either.

    When I try to send an email directly from MY email to the admin address, it works flawlessly, but when I use contact us, it doesn't send/
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    What are your email settings? Can you send out a batch email as a test and receive an email? Do your receive any other mailings?
     
  3. CurseCraft

    CurseCraft Active Member

    http://gyazo.com/fb524e7e0ce4d8d3872e8df8773af830 - Email Settings

    When I send out emails, it sends to me fine but not the admin email (I made an account using the Admin email), but as I said in the OP that it allows me to send emails from my personal email to the Admin email, and vice-versa.
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    If you can't send anything to your admin email, it sounds like the sender has been blocked or the email has been blacklisted at the server level. If you change the admin email to something else (your personal email), does it send the contact form?
     
  5. CurseCraft

    CurseCraft Active Member

    Yes it does
     
  6. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    It sounds like your administrator's email is being blocked either on your server somehow or at the provider for your administrative email. XenForo can't do this if you change emails and it sends. Contacting your host / email provider will be more beneficial.
     

Share This Page