1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Contact Us forum partly below YouTube vido

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by MikeMpls, Aug 1, 2011.

  1. MikeMpls

    MikeMpls Well-Known Member

    We have a random YouTube video displayed in every footer. The on-page Contact Us form comes up partly below the YouTube video. The text boxes for title & content are visible but not the button to submit the message.

    This is not a major issue for me (we don't get much from Contact Us anyway) but a user reported it & I am passing it on.


    To see the issue, go to http://www.travelunderground.org & click on "Contact Us" at the bottom of any page.
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You need to set the wmode for the youtube media BB Code.

    <object width="640" height="385" data="http://www.youtube.com/v/{$id}&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash">
    <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{$id}&amp;fs=1" />
    <param name="allowFullScreen" value="true" />
    <param name="wmode" value="transparent" />
    <embed src="http://www.youtube.com/v/{$id}&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" width="640" height="385" />
    <iframe class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/{$id}?wmode=opaque" frameborder="0"></iframe>
    Use one or the other.
  3. Floris

    Floris Guest

    The what now?

Share This Page