1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Constant avatar errors

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by viper357, Oct 14, 2016.

  1. viper357

    viper357 Active Member

    Hi

    In my error log file in cpanel I have thousands of these errors every day, is there anything I can do to stop them? A lot of them seem to be repeated, all day long, thanks.

    2016-10-14 13:37:29.814 [INFO] [169.0.52.34:56582] File not found [/home/marineaq/public_html/data/avatars/s/3/3717.jpg]
    2016-10-14 13:36:48.791 [INFO] [105.228.189.35:60419] File not found [/home/marineaq/public_html/404.shtml]
    2016-10-14 13:36:48.791 [INFO] [105.228.189.35:60419] File not found [/home/marineaq/public_html/data/avatars/s/10/10995.jpg]
    2016-10-14 13:36:23.048 [INFO] [169.0.52.34:56533] File not found [/home/marineaq/public_html/404.shtml]
    2016-10-14 13:36:23.048 [INFO] [169.0.52.34:56533] File not found [/home/marineaq/public_html/data/avatars/s/9/9734.jpg]
    2016-10-14 13:36:23.028 [INFO] [169.0.52.34:56543] File not found [/home/marineaq/public_html/404.shtml]
    2016-10-14 13:36:23.028 [INFO] [169.0.52.34:56543] File not found [/home/marineaq/public_html/data/avatars/s/3/3717.jpg]
    2016-10-14 13:36:21.385 [INFO] [169.0.52.34:56538] File not found [/home/marineaq/public_html/404.shtml]
    2016-10-14 13:36:21.385 [INFO] [169.0.52.34:56538] File not found [/home/marineaq/public_html/data/avatars/s/9/9734.jpg]
    2016-10-14 13:36:21.005 [INFO] [169.0.52.34:56540] File not found [/home/marineaq/public_html/404.shtml]
    2016-10-14 13:36:21.005 [INFO] [169.0.52.34:56540] File not found [/home/marineaq/public_html/data/avatars/s/3/3717.jpg]
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  3. viper357

    viper357 Active Member

    Not sure how they could have been deleted, maybe an error in the initial import from vb? If somebody changes their avatar does it get deleted from the server?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  5. viper357

    viper357 Active Member

    Ok thanks, I'll look into it.
     
  6. viper357

    viper357 Active Member

    So it seems like the default 48x48 avatar has been deleted from a lot of the members. Is there any kind of query I can run to re-create or re-build the default avatar for all members that don't have one?
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    There is no default avatar.

    If a member doesn't upload one, the default image is served instead but it is not associated with their account in any way.
     
    viper357 likes this.
  8. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Have the ones with missing avatars ever been banned in the past, and if so, do you use the Special Avatar for Banned Members add-on? There was a bug on that which may have incorrectly left the avatar_date field populated which would make XF think there should be a custom avatar when there is not. If you think it is related to that add-on, please post in the discussion thread for that resource.
     
  9. viper357

    viper357 Active Member

    I'm not sure, I'll have a look.
    No, I've never used that add-on.
     
  10. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    No point in looking then, was just a thought :)
     
  11. viper357

    viper357 Active Member

    Ok, thanks.:)
     

Share This Page