1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Colour can not be selected from Colour Picker in editor

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Saeed, Oct 20, 2011.

  1. Saeed

    Saeed Well-Known Member

    Just confirmed this on XenForo.com as well.

    In the editor, click on "More Colours" under the colour selector. In the colour picker, clicking on any colour shows only the black colour and doesn't change.

  2. iXanon

    iXanon Active Member

    Couldn't replicate this on XenForo.com with Chrome 14.. Browser specific maybe?
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Which browser and OS?
  4. Saeed

    Saeed Well-Known Member

    Windows 7, Firefox 7.0.1
  5. trilogy33

    trilogy33 Well-Known Member

    Confirmed here too:

    FF 7.0.1 / Win 7
    Saeed likes this.
  6. Trombones13

    Trombones13 Well-Known Member

    Confirmed on FF 7.0 / Win 7 here as well--works as expected in Chrome.

    (In other news, I just realized I've never clicked the More Colors link before...hehe)
    Saeed likes this.
  7. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Confirmed with FF7 / Mac too. Not sure what we can do about this, I think it's fairly deep into TinyMCE...
  8. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    It appears to affect the TinyMCE demos too, so there's really nothing we can do about it at this point, but we'll look out for when TinyMCE provides a fix that we can roll into our own deployment.
    Saeed likes this.
  9. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

  10. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

  11. Saeed

    Saeed Well-Known Member

    There was till yesterday. Seems it has been taken up as a priority to resolve.
    Vincent likes this.
  12. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Saeed and Jeremy like this.

Share This Page