• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Change my ForumDomain to new domain in same server (now a WP)

#1
Hello!

I own

blabla.com

In the same server I have a domain where I installed a WP and I would like to have my blabla.com Forum converted into sameserverwp.com/forum

Would this be possible to do in an easy way without having to hire a technician? (Im not very good with computers/servers)

I dont want to loose the threads or users :(

Both domains are in the same server. One has Xenforo , and the other one I installed a WP... Nothing else.

Thank you a lot!
 
#3
Thanks, I've done it (I think) But I have an error, crucial:

upload_2016-4-14_21-33-13.png

Before it was myurl.com/foro/l-o-u-n-g-e.2/

Now a /forums/ has been added - And so when I trick to click any board I get a 404 error message.

Should I maybe delete my WP instalation? Or what is causing this?

:(
 
#4
Moving an installation is relatively straightforward.

Points 5 and 6 of the FAQ cover it: https://xenforo.com/community/threads/frequently-asked-questions.5183/#post-180455
Hi Brogan, I did everything on the FAQ (maybe not properly) but I think so:

before the change my board was xxxx.com/foro/nodeshere

Now the word "/forums" has been added after 'foro' causing 404 errors and not beeing available to access the forum or login (i think thats the cause):

xxx.com/foro/forums/nodeshere



I think thats why nothing is working... Could you please assist me? :(
 

Jake B.

Well-known member
#5
Hi Brogan, I did everything on the FAQ (maybe not properly) but I think so:

before the change my board was xxxx.com/foro/nodeshere

Now the word "/forums" has been added after 'foro' causing 404 errors and not beeing available to access the forum or login (i think thats the cause):

xxx.com/foro/forums/nodeshere



I think thats why nothing is working... Could you please assist me? :(
Did you move your .htaccess over? the forums/ is supposed to be there when you're viewing a forum