1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Category title links inacurate?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by DarkGizmo, Mar 21, 2013.

  1. DarkGizmo

    DarkGizmo Active Member

  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Your board URL is probably wrong.

    Verify it in Admin CP > Options > Basic Board Information
     
  3. DarkGizmo

    DarkGizmo Active Member

  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Chris D likes this.
  5. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Brogan likes this.
  6. DarkGizmo

    DarkGizmo Active Member

    I've had it set to both of those before to no success. :-/

    I just set it back to http://www.revillution.com/

    no difference. I also have Jake's Route Changer installed not sure if that has any affect on it. :-/
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Ah, I don't use that.
     
  8. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    It needs to be without the slash on the end.

    I believe though I have also seen this caused by Jake's add on.

    Are you using the XenPorta options to set the index controller?

    If so disable them and add a line to the route changer:

    index => forum
    portal => index


    I think that's correct... Essentially does the same as XenPorta but doesn't break category links. If you are still struggling. Jake probably knows the answer. Post in the route changer thread.
     
  9. DarkGizmo

    DarkGizmo Active Member

    well yeah in order to get Xenporta to live at http://www.revillution.com i had to use it. :-/ kinda stupid IMHO but no other way around it so, had no other choice.

    Edit: Chris, yes I know that. I've done all that and still no change. I believe I already asked in Jake's thread but may have been overlooked. Will go back and see.
     
  10. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    It's a known bug in my Route Changer addon. I am about to post an update that fixes it.
     

Share This Page