• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not a bug Cant reply to a thread but can reply to all other threads in the same forum

Michael

Active member
#1
I cant reply to a thread on my forum yet I can reply to any of the others within the same forum and make new threads. I will make a video if needed.

When I post the word test the button for post reply fades as usual a little but it doesnt post it. What can I do to fix this. There are no errors showing up to me or anything it just wont let me reply.

Oddly enough I cannot log out using the threads page too but can on all the others, very odd.

Thank you.
 

Michael

Active member
#2
I just had another look there and it appears all of the page isnt working when it comes to popups, the edit link isnt working for me, the spam isnt either. I also cannot access the drop down for conversations and alerts from that page only too.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#3
It's possible there is something specific to that thread which is causing the issues.

Do you have any additional javascript on that page?
Do you allow HTML to be posted?

Can you link to the thread?
 

Michael

Active member
#4
I will send the link to you now in a PC Brogan :) HTML isnt allowed and the only extra JS I believe is the Google Plus One button.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#5
I can't see any issues just browsing as a guest.
I would need a moderator log in to test the problems you've reported.

However, try clearing your browser cache first, to see if that resolves it.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#7
I've just logged in using the details you provided and I didn't experience any of the issues reported.
I was able to edit, access conversations, log out, etc.
 

Michael

Active member
#9
Stupid me, it was Adblock Plus, somehow it was stopping the popups coming up on that page, I disabled it and all is well, it was fine in Chrome so I got a feeling it was an addon. Thanks for the help Brogan too :)
 

Brandon Sheley

Well-known member
#10
Stupid me, it was Adblock Plus, somehow it was stopping the popups coming up on that page, I disabled it and all is well, it was fine in Chrome so I got a feeling it was an addon. Thanks for the help Brogan too :)
Thanks for the update
I had this happen to a past moderator a few weeks back and couldn't figure it out.