1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cant login - help!

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Umit, Feb 20, 2011.

  1. Umit

    Umit Active Member


    I've nicely switched from vb 3.7.0
    and moved xenforo files to root (had installed to /xf dcifrectory for test)
    but i forgot to update the forum url in admincp

    now i cant login

    i moved the files back and it now says

    please help!...
  2. Umit

    Umit Active Member

    i've sorted the problem by putting # to htaccess file (# RewriteBase /xenforo)

    now cant login to admincp again, error msg is:

  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The URL in the ACP wouldn't affect being able to log in.
    It is primarily used for emails.

    The error above would indicate some files are missing, specifically admin.php.
  4. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    Go into the database and change the board url via mysql?

    Maybe wait until someone else replies in case they have better suggestions but that's the first thing I'd try.
  5. Umit

    Umit Active Member

    but it is there? should i reupload?
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It's possible there were some problems when you moved the files so if you haven't edited any core files, you can upload the upgrade package and overwrite the existing files.

    That will fix any issues related to corrupt or missing files.
  7. Dean

    Dean Well-Known Member

    Umit likes this.
  8. Umit

    Umit Active Member

    Hi again, thanks for help.
    I've restarted the apache and it sorted out ;)

    We use XENFORO now!!!!! [​IMG]
  9. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That was my next suggestion - 4 times I've seen that now in the last few days.

    Have fun with your new forum :)
  10. Umit

    Umit Active Member

    Amazing, really really really amazing!
    Why i waited so long!!!??????
    EQnoble likes this.
  11. trilogy33

    trilogy33 Well-Known Member

    Welcome to the dark side [​IMG]
  12. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Can I restart apache on a hosted server ?
    I'm getting this error when accessing my site :(
  13. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    my issue was a .htaccess redirect issue.
    I have my root URL redirect to root url/community
    via rewriterules
    however ... they didn't seem to be working !
    yet, I doubt they have changed.

    === server error log ===
    [Mon Jan 28 20:23:20 2013] [error] [client 173.199.999.99] [mod_suphp] File does not exist: /var/chroot/home/content/f/p/m/fpmxentgadmin/html/index.php
    [Mon Jan 28 20:23:20 2013] [error] [client 173.199.999.99] (13)Permission denied: file permissions deny server access: /var/chroot/home/content/f/p/m/fpmxentgadmin/html/missing.html
    Certainly index.php is in /community not in the root URL.
    I guess I can tweak my .htaccess file in the root directory later.
    Anyone have an idea why a .htaccess file that was working .... all of a sudden stopped ?
  14. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    I need all .htaccess files and perhaps FTP access so I can see what's going on. But if I had to guess I would suggest trying to set a RewriteBase in XenForo's .htaccess file. The line is already there in the default file, it's just commented.

Share This Page