• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Can't Clear Users

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
Is the count gone if you refresh? There is code to recalculate this (provided you're logged in as the same user in the admin CP as you are in the forum).
 

wickedstangs

Well-known member
#3
Is the count gone if you refresh? There is code to recalculate this (provided you're logged in as the same user in the admin CP as you are in the forum).
The count doesn't do anything when I refresh, and I only have one account for my site which I use all the time.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
You are running 1.2.0 right? (The stable release.)

Log out and then login again. Does that sort it?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
I'm not really sure how that could happen. There must be a user in that state, but I don't know why it's not displaying the user in the admin.

If you want me to look into it, submit a ticket with admin CP and FTP details please.
 

wickedstangs

Well-known member
#7
I'm not really sure how that could happen. There must be a user in that state, but I don't know why it's not displaying the user in the admin.

If you want me to look into it, submit a ticket with admin CP and FTP details please.
Support Ticket Sent..
 

wickedstangs

Well-known member
#8
I'm not really sure how that could happen. There must be a user in that state, but I don't know why it's not displaying the user in the admin.

If you want me to look into it, submit a ticket with admin CP and FTP details please.
There use-to be a user in there but, I approved it..