1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Cannot post a thread or reply to post via mobile browser

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Chris M, Aug 11, 2010.

  1. Chris M

    Chris M Active Member

    I know this probably isn't high up on your list of things to fix, but for some reason you cannot type anything into the messagebox area of the quick reply, new thread or post reply screens.

    I don't know what browser my phone uses but it is running Symbian S60 and is a Sony Ericsson Vivaz.
     
  2. Grover

    Grover Well-Known Member

    Buy an iPhone? ;)
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I was going to post a new thread earlier as I couldn't log in using my old Nokia via GPRS.

    Clicking the Log In button does nothing.
     
  5. Chris M

    Chris M Active Member

    I found it difficult to log in too via my mobile.
     
  6. Chris M

    Chris M Active Member

    Is that an offer to buy me one? :p
     
  7. Chris M

    Chris M Active Member

    Its:
     
  8. Chris M

    Chris M Active Member

    By the way, gotta say, XenForo looks brilliant even on a 37" TV screen!
     
    Ceri May likes this.
  9. Grover

    Grover Well-Known Member

    I wouldn't sell my iPhone 3GS for anything (well... almost anything) right now... it's a fantastic piece of 'Appleasure' (I just made that word up!).
     

Share This Page