• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 cannot connect to host; error = (errno = 0 )

giorgino

Well-known member
#1
I've just changed dedicated server and now I got this error :(
php 5.6 xenforo 1.4 and 1.5 Apache 2.4 CentOs6 64bit

cannot connect to host; error = (errno = 0 )

#0 /home/immobili/public_html/library/Zend/Mail/Storage/Imap.php(273): Zend_Mail_Protocol_Imap->connect('mail.immobilio....', 993, 'SSL')
#1 /home/immobili/public_html/library/XenForo/Model/EmailBounce.php(292): Zend_Mail_Storage_Imap->__construct(Array)
#2 /home/immobili/public_html/library/XenForo/Deferred/EmailBounce.php(19): XenForo_Model_EmailBounce->openBounceHandlerConnection()
#3 /home/immobili/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(294): XenForo_Deferred_EmailBounce->execute(Array, Array, 7.99999785423, '')
#4 /home/immobili/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(428): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999785423, '', false)
#5 /home/immobili/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(373): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#6 /home/immobili/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#7 {main}

array(3) {
["url"] => string(37) "https://www.immobilio.it/deferred.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(3) {
["_xfRequestUri"] => string(47) "/threads/sentenza-n-18135-del-16-09-2015.35434/"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}


What's wrong?
 

Tracy Perry

Well-known member
#4
By chance are you using a firewall - and if so, is the outbound ports that you are using for your IMAP connection open for outbound (from the server) in that firewall?