1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bought an xenforo website but owner won't transfer xenforo license?

Discussion in 'XenForo Pre-Sales Questions' started by SW48, Nov 27, 2013.

  1. SW48

    SW48 Member

    I bought an xenforo website and the previous owner transferred the hosting and even the facebook page but won't transfer the xenforo license so that I can do updates and add new plugins and post on this xenforo message board.

    Now the users who use IE to post on the forum cannot post after the new windows upgrade. Looks like my forum needs upgraded and I can't even login to xenforo to get the update because the old owner didn't transfer the license.

    What are my options?

    Thanks
     
  2. Slavik

    Slavik XenForo Moderator Staff Member

    You would have to buy a new license if the old owner won't transfer it im afraid.
     
  3. SavvyShopper

    SavvyShopper Member

    Was the forum software part of the sale?
     
  4. SW48

    SW48 Member

    Yes the license transfer was part of the sale.

    If I buy a new license, is there a way to leave the current forum undisturbed or does the current site need transferred, or is there just a license code somewhere I would change and everything would remain the same?
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You can leave the installation intact.
    Next time you upgrade you will overwrite the files with those from your new license.

    Your forum will be unaffected.
     
  6. SW48

    SW48 Member

    Ok, I will buy the new license after work today and install.

    Thanks for your help.

    Were you aware of the IE 11 windows upgrade posting problem?

    My users that have IE had to:

    The fix is to go to "Tools" and slide down and click "Compatibility View Settings"
    Then in the "Add This Website" section type in politicaljack.com and click "Add"

    Then they were able to post and reply.
     
  7. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Welcome to the wonderful world of IE! :D

    I've got a client that has a Sonic Firewall in place, and to log into it for remote access you HAVE to put it in compatibility mode otherwise it tries to load the JAVA version of the RDP.
     
  8. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    XenForo 1.2.2 I think solved that issue as it introduced jQuery 1.10.2.
     
    LPH, oman and Adam Howard like this.
  9. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    It did indeed. I recall having this issue.
     
  10. feldon30

    feldon30 Well-Known Member

    I hope you are going to demand the resale value of the XenForo software from the "seller".
     

Share This Page