1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Blacklist?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Ivar, Dec 14, 2014.

  1. Ivar

    Ivar Member

    Hi there,

    I am running Xenforo 1.4.3. I have had some members getting a message about being on a BlackList (see photo below). These are well known members, so we can safely say that these are false positives. They have been members of the forum for years, so this is not related to the sign up process. They get the error browsing the forum while logged in.

    What is causing these messages? (I only see blacklists mentioned related to the signup process) ...and how can I avoid these false positives for already signed up members?


    Edit: I used to have the "TAC De-Dos - Reduce the effect DOS attacks usually caused by spam bots" plugin activated.. it has now been deactivated. Not sure if this is relevant.


  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That's a server error message.

    Contact your host for support.
    Ivar likes this.
  3. Ivar

    Ivar Member

  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That could actually be a XenForo-generated error message, but it's not a standard message so it'd have to be from an add-on.
  5. Ivar

    Ivar Member

    ok, that was what I was thinking.. looked like an error from Xenforo. Must be from the plugin I mentioned... I have now not only deactivated it, but un-installed it. Will see if this helps..

    Thanks again!

Share This Page