• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

'@' before a username

OverHere

Active member
#1
On this site if you put a member's name in a message with '@' before it, that member's name becomes clickable and, when clicked, the black pop up window opens up. But, on my site at www.gdf.tv when I put @ before a username it does not become clickable?

How to fix or activate this?

Thanks.
 

Lee

Well-known member
#7
Seems some people are having a bit of a grumpy day today! :LOL:

I would like to clarify that I added some extra information with clarification 1.2 was "upcoming" so as to prevent the "where can I download 1.2 from?" question that was potentially to follow. Not that I need to justify myself, but ya'know.
 

CTXMedia

Formerly CyclingTribe
#8
Xenforo are currently testing the next realease (1.2) here at the xenforo.com site, to iron out bugs and prepare it for beta release to customers.

You'll find the '@' and a number of other features currently rolled-out here that you won't be able to use on your own board yet.

An announcement will be made once 1.2 beta becomes available for download.

Cheers,
Shaun :D
 

Lee

Well-known member
#9
Xenforo are currently testing the next realease (1.2) here at the xenforo.com site, to iron out bugs and prepare it for beta release to customers.

You'll find the '@' and a number of other features currently rolled-out here that you won't be able to use on your own board yet.

An announcement will be made once 1.2 beta becomes available for download.

Cheers,
Shaun :D
;)