1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Banned users now visible

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Mikgreg, Oct 13, 2015.

  1. Mikgreg

    Mikgreg Member

    After upgrading Xenforo from 1.5.0 to 1.5.1 banned users are now again visible where they'd previously be hidden, including in follower/following lists, member top poster/likes lists and such.

    I'm unsure if this is intentional, or if it's a new feature. If it's a feature can we turn it off somehow? We'd rather banned profiles were hidden from our community for a variety of reasons.

    We have not made any changes in terms of addons other than updating our UI.X addon for our theme and adding the Post Ratings addon.
     
    dieketzer likes this.
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Can you post some links showing where banned members are displaying?

    We haven't had any other reports related to this.
     
  3. Mikgreg

    Mikgreg Member

  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Is it the same on a default style with all add-ons disabled?
     
  5. Lawrence

    Lawrence Well-Known Member

    As stated by the thread starter, they made no changes with the exception of updating a theme. Perhaps, before replying you should read the thread more carefully. Lately I find that your answers here are no more than canned statements, not helpful to anyone. It's almost like XF is going the way of vB when it comes to support.
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Confirming that is very relevant and correct as:
    1. Literally nothing has changed with this code between 1.5.0 and 1.5.1.
    2. The code very explicitly omits banned users.
    3. Eliminating variables is the first step in efficient debugging.
    If a bug is reported that suggests behavior has changed where no code has changed, add-ons are absolutely going to be the first thing to check. Perhaps it may be more helpful to attempt to confirm the issue so we can try to get to the bottom of it.

    If you have any further comments on that, then contact me directly so we can keep this focused on the actual report.
     
    Amaury and Chris D like this.
  7. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I have access to the Post Ratings add-on, so I thought I would give this a try. With the Post Ratings add-on enabled, I can reproduce the problem.

    If you disable Post Ratings you should see the behaviour return to normal.

    You should report this issue in the add-on discussion thread, here:
    https://xenforo.com/community/threads/post-ratings-taking-likes-to-the-next-level-paid.28475/
     
    Mikgreg likes this.

Share This Page