1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Background Image question

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by GRJoker, Jan 12, 2012.

  1. GRJoker

    GRJoker Member

    We are trying to install a flash image as the background for the forums. I was wondering if there is some kind of code that we need to add to make this happen. I am not a expert when it come to this kind of things so any help will be appreciated.

    Thank You

    GRJoker
    www.CircleIX.com
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Is there any particular reason you want to use Flash?
    You should avoid using it as it does not display on iOS devices.

    You would be better off using a .gif if you really need an animated image.
     
  3. GRJoker

    GRJoker Member

    Well I never thought of that. Well what we really want to do is have diff forum navigation and it is actually embedded in the BG image. The navigation is flash and I was trying to see if we could do it. I am in the process of putting all of the files in the hosting and I will post a link of the image we are trying to use at the background. Is it possible though or do we need to re think this process? Thanks again.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  5. GRJoker

    GRJoker Member

  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Well you can set a background image in Style Properties -> General -> HTML

    Then you just need to set the header area to transparent in Style Properties -> Header and Navigation -> Header
     
  7. GRJoker

    GRJoker Member

    is there any code I need to add to make it work? this is what I am getting

    http://www.circleix.com/test2

    I am sorry for asking so many questions but I would love to get this installed. Thank You
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    All I can do is refer you to a Google search for adding a .swf file to a website: http://www.google.co.uk/webhp?sourceid=chrome-instant&ie=UTF-8&ion=1#sclient=psy-ab&hl=en&safe=off&site=webhp&source=hp&q=adding .swf to a website&pbx=1&oq=adding .swf to a website&aq=f&aqi=g-vC1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=6765l7456l0l7864l5l5l0l0l0l1l184l610l1.4l5l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=4c26890357e371b1&biw=1920&bih=965&ion=1

    Also, technically speaking your test forum is in violation of the license terms:
    http://xenforo.com/license-agreement

    You should password protect it using .htaccess: http://xenforo.com/community/thread...d-the-install-directory-using-htaccess.13768/
     
  9. GRJoker

    GRJoker Member

    I did not know we had to pw protect it thank you, no one knows about that but who we tell. Thank you for that i will def do that ASAP.
     
  10. GRJoker

    GRJoker Member

    Is there a place I can go and find a Coder I can pay to help us with some of this stuff?
     
  11. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  12. GRJoker

    GRJoker Member

    I will thank you, you have been of great help
     

Share This Page