• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Avatar Flags by Waindigo [Deleted]

Jon W

Well-known member
#1
Waindigo submitted a new resource:

Avatar Flags by Waindigo - Adds a flag icon next to a user's avatar so moderators can see poster's country.

This add-on adds a flag icon next to a user's avatar so anyone with the 'View IP' permission can easily identify the country the user was in when they made a post or profile post.

This can be useful for moderating spam messages allowing moderators to easily identify posts that are from particular countries.

Thank you to Stuart Wright for...
Read more about this resource...
 
Last edited:

Stuart Wright

Well-known member
#3
Get this error when installing:
ErrorException: Fatal Error: Class 'Waindigo_Listener_LoadClass' not found - library/Waindigo/AvatarFlags/Listener/LoadClass.php:4
Generated By: Unknown Account, 25 minutes ago
Stack Trace
#0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
#1 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(56) "http://www.avforums.com/threads/2gig-memory-card.344178/"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

Tracy Perry

Well-known member
#4
Installed and not working on any styles I have installed. I have restarted nginx, memchached and xcache and still does not display. I have Moderator/Administrator priv's and can see the IP button on the posts but no image shows.
 

Stuart Wright

Well-known member
#5
Installed and not working on any styles I have installed. I have restarted nginx, memchached and xcache and still does not display. I have Moderator/Administrator priv's and can see the IP button on the posts but no image shows.
Can you check your server errors? Did you get any?
 

Tracy Perry

Well-known member
#9
If you are talking about on my system, in the normal /usr/share/GeoIP location.
Code:
tracy@pegasus:/usr/share/GeoIP$ ls
GeoIPCity.dat  GeoIP.dat  GeoIPv6.dat
 
#10
No, I'm sorry I wasn't clear. The avatar flag addon says in order to use it, I must also have the GeoIP enabled, but I do not know where that addon is.
 

Tracy Perry

Well-known member
#12
No, I'm sorry I wasn't clear. The avatar flag addon says in order to use it, I must also have the GeoIP enabled, but I do not know where that addon is.
Yep... and most shared hosting providers will NOT enable it due to it being resource intensive. That's why this mainly will work on a VPS or dedicated server.
 

Stuart Wright

Well-known member
#15
Also when opening one of my forums this morning, I got this error:
Server Error
Mysqli prepare error: Not unique table/alias: 'ip'

  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
  2. Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
  3. Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
  4. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model.php at line 219
  5. XenForo_Model->fetchAllKeyed() in XenForo/Model/Thread.php at line 527
  6. XenForo_Model_Thread->getThreads() in XenForo/Model/Thread.php at line 608
  7. XenForo_Model_Thread->getThreadsInForum() in XenForo/ControllerPublic/Forum.php at line 123
  8. XenForo_ControllerPublic_Forum->actionForum() in Waindigo/AvatarFlags/Extend/XenForo/ControllerPublic/Forum.php at line 14
  9. Waindigo_AvatarFlags_Extend_XenForo_ControllerPublic_Forum->actionForum() in AVForums/AgeRestrictions/ControllerPublic/Forum.php at line 7
  10. AVForums_AgeRestrictions_ControllerPublic_Forum->actionForum() in ModEss/ControllerPublic/Forum.php at line 22
  11. ModEss_ControllerPublic_Forum->actionForum() in AVForums/ModCheckpoint/ControllerPublic/Forum.php at line 14
  12. AVForums_ModCheckpoint_ControllerPublic_Forum->actionForum() in AVForums/CreateThreadText/ControllerPublic/Forum.php at line 7
  13. AVForums_CreateThreadText_ControllerPublic_Forum->actionForum() in AVForums/LimitThreads/ControllerPublic/Forum.php at line 7
  14. AVForums_LimitThreads_ControllerPublic_Forum->actionForum() in XenForo/FrontController.php at line 337
  15. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  16. XenForo_FrontController->run() in /home/sites/avforums/public_html/index.php at line 13
Deactivating the flags addon fixed it.
 
#19
My hosting company enabled the GeoIP feature for me this a.m. but l cannot get the addon to work. I see the IP link beneath everyon'es post so I assume the GeoIP feature has been correctly activated.