Author avatar overlay issue

Andy.N

Well-known member
XF 2 RC1 with XFRM RC1
The main RM index page has overlay issue for resources who authors do not upload avatars. The default avatars do not appear to minimize.
The link to live page.

Screen Shot 2017-11-07 at 8.13.54 PM.png
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
There were some changes in RC1, but clearly we're not experiencing the issue here.

The changes happened in the core_avatar.less template. Please check if this is outdated or modified and if it is, revert it. It's also possible it could be related to an add-on, so consider disabling all add-ons until you can establish which is the culprit.
 

Andy.N

Well-known member
There were some changes in RC1, but clearly we're not experiencing the issue here.

The changes happened in the core_avatar.less template. Please check if this is outdated or modified and if it is, revert it. It's also possible it could be related to an add-on, so consider disabling all add-ons until you can establish which is the culprit.
That core_avatar.less template is untouched.
Is there anything in the previous XF 1.5 extra.css that would affect this?
After moving to XF 2, the only addons are the official XF addons which I disabled all except the XFRM and the problem remains.
 

Andy.N

Well-known member
Reuploaded the new files, rebuilt master data and template, refresh cache seems to fix it.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
This was actually fixed then already. It was a last minute bug in the download file which we sorted out. Hence why redownloading worked.
 
Top