• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Allowed memory

#1
Hi!

I am getting this message.
Every so often shows this for 5 or 10 minutes and then normalized.

Any idea what could be the problem and how to fix it?

Always with the same values ..!?

The full error:

ErrorException: Fatal Error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 140094563014448 bytes) - Unknown:0
Generado por: Cuenta desconocida, Ayer a las 13:29
Seguimiento

#0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
#1 {main}

Estado de la solicitud

array(3) {
["url"] => string(74) "http://canonistasargentina.net/foro/index.php?threads/ahora-una-sx50.5950/"
["_GET"] => array(1) {
["threads/ahora-una-sx50_5950/"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
You may want to contact your host as that is likely an issue with PHP, possibly an overflow condition (which is why the value is so high).

They should be able to investigate to determine what's causing it.
 

Robru

Well-known member
#4
Where I can find the problem?
The correct way is to edit your php.ini file. Edit memory_limit to your desire value.
As from your question, 128M (which is the default limit) has been exceeded, so there is something seriously wrong with your code as it should not take that much.
If you know why it takes that much and you want to allow it set memory_limit = 512M or higher and you should be good.
 
#5
Thanks for the reply.

Sever:
Apache/2.2.15 (CentOS)
MySql 5.6.26
php 5.6.11

------------------------------
Running:
XenForo 1.5
XenForo Media Gallery 1.1.0
Node As Tab 1.2.2
SideBar Positions 2.4
Tapatalk 2.4.5
Today's Birthdays 1.4

phpMyAdmin 4.0.10.10

Any suspects?

Thank you for your time!
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#9
Just to be clear, this is more likely an issue with PHP. You can try restarting your web server/PHP-FPM as it may relate to memory corruption within. Alternatively, if that doesn't help, you may want to look at upgrading PHP and/or any installed PHP modules (particularly more obscure ones).