• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.1 Add-ons don't work for me

#1
whenever i install the files it gives me (look below). I upload the files to the forum root but then it asks me if i want to replace the existing folder since the "library" folder already exists please help
Error: Please enter a valid callback method
 
#4
Set your FTP program to merge the directories.
Server Error

Mysqli statement execute error : Table 'dark_taigachat' already exists
  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
  2. Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
  3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Dark/TaigaChat/Install.php at line 110
  4. Dark_TaigaChat_Install->_installVersion1() in Dark/TaigaChat/Install.php at line 83
  5. Dark_TaigaChat_Install::install() in XenForo/Model/AddOn.php at line 214
  6. XenForo_Model_AddOn->installAddOnXml() in XenForo/Model/AddOn.php at line 169
  7. XenForo_Model_AddOn->installAddOnXmlFromFile() in XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php at line 178
  8. XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionInstall() in XenForo/FrontController.php at line 310
  9. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
  10. XenForo_FrontController->run() in /home/uegimmun/public_html/forums/admin.php at line 13
 

borbole

Well-known member
#6
You should upload the add on files inside the root of your forum folder preserving the structure intact.

Server Error

Mysqli statement execute error : Table 'dark_taigachat' already exists
  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
  2. Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
  3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Dark/TaigaChat/Install.php at line 110
  4. Dark_TaigaChat_Install->_installVersion1() in Dark/TaigaChat/Install.php at line 83
  5. Dark_TaigaChat_Install::install() in XenForo/Model/AddOn.php at line 214
  6. XenForo_Model_AddOn->installAddOnXml() in XenForo/Model/AddOn.php at line 169
  7. XenForo_Model_AddOn->installAddOnXmlFromFile() in XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php at line 178
  8. XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionInstall() in XenForo/FrontController.php at line 310
  9. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
  10. XenForo_FrontController->run() in /home/uegimmun/public_html/forums/admin.php at line 13
It looks like the dark_taigachat table already exists at your database. Try to delete it and give the installer another go.