1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed ACP is reporting some errors have been logged (1.3)

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Razasharp, Feb 4, 2014.

  1. Razasharp

    Razasharp Well-Known Member

    ACP is reporting that some errors have been logged, are these anything to worry about? Here is the latest one (there were two, and two yesterday as well)

    ------

    ErrorException: Undefined index: - library/XenForo/Helper/UserChangeLog.php:107

    Stack Trace
    #0 /home/mysiteforum/public_html/library/XenForo/Helper/UserChangeLog.php(107): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/home/mysitefo...', 107, Array)
    #1 /home/mysiteforum/public_html/library/XenForo/Helper/UserChangeLog.php(123): XenForo_Helper_UserChangeLog->_prepareCustomFieldArrayValue(Array, Array)
    #2 /home/mysiteforum/public_html/library/XenForo/Helper/UserChangeLog.php(70): XenForo_Helper_UserChangeLog->_prepareCustomField('children_grandc...', Array)
    #3 /home/mysiteforum/public_html/library/XenForo/Model/UserChangeLog.php(211): XenForo_Helper_UserChangeLog->prepareField(Array)
    #4 /home/mysiteforum/public_html/library/XenForo/Model/UserChangeLog.php(189): XenForo_Model_UserChangeLog->prepareField(Array)
    #5 /home/mysiteforum/public_html/library/XenForo/ControllerAdmin/Log.php(374): XenForo_Model_UserChangeLog->getChangeLogs(Array, Array)
    #6 /home/mysiteforum/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerAdmin_Log->actionUserChangeLog()
    #7 /home/mysiteforum/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #8 /home/mysiteforum/public_html/admin.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #9 {main}

    Request State

    array(3) {
    ["url"] => string(59) "http://www.forums.mysite.com/admin.php?logs/user-change-log"
    ["_GET"] => array(1) {
    ["logs/user-change-log"] => string(0) ""
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
     
  2. Razasharp

    Razasharp Well-Known Member

    Just got another 5, after clicking on User Change Logs in the ACP.
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This looks to be related to invalid choices in a custom field. I've prevented this error for beta 2.
     
  4. Razasharp

    Razasharp Well-Known Member

    Thanks Mike.

    That sounds like it could be it as the users are imported, and there are lots of imported custom fields too.
     

Share This Page