1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

8tracks.com media tags

Discussion in 'Media Gallery Support' started by GasBandit, Nov 24, 2014.

  1. GasBandit

    GasBandit Member

    Got some difficulty I hope you can help me with -

    Regardless of whether it is checked as an allowed site under the media site options tab, posting a URL that points to something on 8tracks.com (example:
    http://8tracks.com/jguer106-39/floating-on-cloud-nine ) is still automatically parsed in a forum post, but does not successfully embed.

    Reference thread: http://www.halforums.com/xenforo/threads/broke-media-parsing.30988/

    Just as an experiment, I tried enabling the site, which allowed the gallery itself to accept the URL as media, however it still didn't embed correctly, and had no effect on the media parsing in forum posts.

    Any suggestions on how to address this? It's not the end of the world if it won't embed the media properly, but it'd be nice in that case if we could get it to simply process the URL as a link instead of a media embed.

  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    What have you entered in the ACP for the settings under BB Code Media Sites?
  3. GasBandit

    GasBandit Member

    Here is a screenshot of its entry in the Add-ons section (Home>Add-ons>)


    It doesn't seem to have an entry under Home>Options.
  4. GasBandit

    GasBandit Member

    Additional information - the s9e media pack is also installed. Possible conflict with BB Code mediasites? Not sure how the addons would determine prevalence.
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    These are the default media sites.

    Anything else has to be added manually or via an add-on.

    If you are using an add-on, you would need to post in the add-on thread for support with it.
  6. GasBandit

    GasBandit Member

    Ok, thanks for the info.

Share This Page