1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 503 error after moving site to new server

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by DaveL, Jun 1, 2014.

  1. DaveL

    DaveL Well-Known Member

    Hi, Really hoping someone maybe able to help.

    Ive got three xenforo forums currently hosted on a VPS. Turns out I no longer require a VPS so am in the process of moving my sites over to Godaddy ultimate shared hosting.

    Ive moved one site, and had no issues at all.

    Im trying to move the other two and when I preview through a proxy it comes back with:

    The requested resource could not be loaded because the server returned an error:
    503 Service Temporarily Unavailable (?).

    Ive changed the domains nameservers
    Ive copied the SQL database and imported - that is all showing as ok in phpmyadmin
    Ive copied all the files and uploaded them via FTP - these are showing as ok.

    My first site is working fine on the new server, so no issues with the server being down.

    Any help greatly apprciated.
     
  2. DaveL

    DaveL Well-Known Member

    Just an update.

    Spent ages on chat with GoDaddy who were pretty useless.

    Ended up buying hosting elsewhere and got everything to work.
     
    Adam Howard likes this.
  3. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    GoDaddy is not good for much of anything except simple html pages. I've never seen a forum or even a blog manage well on Godaddy (anything requiring php & mysql combination).

    Glad you got this working. If you mind sharing who you got for hosting, it could help others who find this thread
     
    Last edited: Jun 1, 2014
    DaveL likes this.
  4. DaveL

    DaveL Well-Known Member

    I went back to a company I had used int he past - should never have moved away really as their support is second to none.

    www.Eezee-Web.co.uk
     
    Adam Howard likes this.

Share This Page