1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

403 - Forbidden: Access is denied.

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by SZL, Dec 11, 2012.

  1. SZL

    SZL Member

    Hy

    I have installed the Xenforo in IIS 7.5.

    When I attach a picture to a message, appears as a small picture, and i give the following error message when I click on the picture:
    "
    403 - Forbidden: Access is denied.

    You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

    "

    This only happens when I am not logged in into the forum.
    If I am logged in, the picture is displayed correctly.

    How can I solve this problem? Thanks!
     
  2. MattW

    MattW Well-Known Member

    It sounds like you have a permission setting for guests not to be able to view attachments.
     
  3. SZL

    SZL Member

    You're right, that was the problem. I thought that in IIS to look for a solution. Thanks!
     
  4. Bülent KARAYAZI

    Bülent KARAYAZI New Member

    Forum Permissions for Guest --> View attachments to posts: NO

    The Errors:

    403 - Forbidden: Access is denied.
    You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

    OR

    HTTP 500

    Forum Permissions for Guest --> View attachments to posts: YES

    When View attachments to posts: YES, Guests can download attachments. This is a big problem for me.

    Xenforo is not an appropriate forum for me.

    What is the solution?
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Bülent KARAYAZI likes this.

Share This Page