• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 1.2.2 Upgrade Issue

kingston

Well-known member
#1
I tried to do the 1.2.2 upgrade and I am getting an error and cannot access my board.

Here is the error (repeated several times in the log):

2013/09/24 11:29:11 [error] 943#0: *5152367 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Fatal error: Class 'XenForo_Template_Helper_Core' not found in /home/kingharrison/fierceboard/library/XenForo/Dependencies/Public.php on line 99" while reading response header from upstream, client: 66.249.75.108, server: forum.spiritcompany.com, request: "GET /posts/681034/ HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://127.0.0.1:7777", host: "forum.spiritcompany.com"

I turned off all the addons. Any ideas?
 

kingston

Well-known member
#4
reuploaded and now I have this error:

Server Error
File "Zend/Db/Adapter/Mysqli.php" does not exist or class "Zend_Db_Adapter_Mysqli" was not found in the file

  1. Zend_Loader::loadClass() in Zend/Db.php at line 250
  2. Zend_Db::factory() in XenForo/Application.php at line 679
  3. XenForo_Application->loadDb()
  4. call_user_func_array() in XenForo/Application.php at line 921
  5. XenForo_Application->lazyLoad() in XenForo/Application.php at line 952
  6. XenForo_Application::get() in XenForo/Application.php at line 1336
  7. XenForo_Application::getDb() in XenForo/Session.php at line 232
  8. XenForo_Session->__construct() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 46
  9. XenForo_Install_Controller_Upgrade->_setupSession() in XenForo/Controller.php at line 304
  10. XenForo_Controller->preDispatch() in XenForo/FrontController.php at line 336
  11. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  12. XenForo_FrontController->run() in /home/kingharrison/fierceboard/install/index.php at line 18
 

Jeremy

Well-known member
#5
You are still missing files, this time, specifically: /library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php

You may be better off reuploading all your files.
 

kingston

Well-known member
#6
You are still missing files, this time, specifically: /library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php

You may be better off reuploading all your files.
I am reuploading all files of the upgrade each time. IDK why it is messing up. hrmm.... Will try again.
 

kingston

Well-known member
#7
You are still missing files, this time, specifically: /library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php

You may be better off reuploading all your files.
I updated my test and my smaller board successfully before trying my big one. So I know it can work.