Resource icon

Xenforo 2.x Finnish translation Xenforo 2.2

No permission to download
Suomennos päivitetty XenForon versioon 2.2. Muitakin muutoksia siellä täällä.

---

Translation updated for XenForo 2.2.
Tänne ei ole hetkeen tullut päivitystä laitettua, mutta olen githubin puolella koittanut aika ajoin päivittää käännöstäni ja pitää sen ajantasalla. Paljon korjattuja ja paranneltuja käännöksiä tullut sitten viime päivityksen.
---
It was about time to post a new update so that people know that this is actively maintained. Lots of translations have been added/fixed since the last update was posted here, but keep up with the github page to be up-to-date as I don't always remember to publish updates over here.
Updated translation to support XenForo 2..1.1. Most (if not all) of the frontend phrases should be translated. If you spot typos, phrases that haven't been translated and/or poor translation quality of some phrases, please let me know.

--

Suomennos päivitetty XenForo versioon 2.1.1. Ylläpitopaneelia ei ole pahemmin suomenneltu, mutta muilta osin pitäisi olla suht kattava suomennos. Jos huomaat virheitä, puuttuvia suomennoksia tai on muita parannusehdotuksia, niin ilmoita ja parantelen suomennosta sitä mukaa.
Few new translations and some minor edits to existing translations and phrases to bring this up-to-date with Xenforo 2 RC2.
Top