Resource icon

Xenforo 2.x Finnish translation Xenforo 2.2

No permission to download

TMC

Active member
TMC submitted a new resource:

Xenforo 2.x Finnish translation - Finnish translation for Xenforo 2.x

Finnish translation for XF2. Admin panel is stll to be done, but other than that it's pretty much complete.

------

Xenforo 2:n suomennos. Ylläpitopaneeli on suurelta osin suomentamatta, mutta muutoin pitäisi olla suht valmis. Käännöskukkasia, suomentamattomia kohtia sekä huonoja suomennoksia löytyy varmasti, joten näistä voi mieluusti ilmoittaa, niin parannan tätä sitä mukaa. Jos intoudut itse suomentamaan esim. ylläpitopaneelia, niin mieluusti otan suomennokset vastaan, kiitos!

Read more about this resource...
 

TMC

Active member
TMC updated Xenforo 2.x Finnish translation with a new update entry:

https://github.com/maitikeisi/xf2suomennos

Updated translation to support XenForo 2..1.1. Most (if not all) of the frontend phrases should be translated. If you spot typos, phrases that haven't been translated and/or poor translation quality of some phrases, please let me know.

--

Suomennos päivitetty XenForo versioon 2.1.1. Ylläpitopaneelia ei ole pahemmin suomenneltu, mutta muilta osin pitäisi olla suht kattava suomennos. Jos huomaat virheitä, puuttuvia suomennoksia tai on muita parannusehdotuksia, niin ilmoita ja parantelen...

Read the rest of this update entry...
 

TMC

Active member
TMC updated Xenforo 2.x Finnish translation with a new update entry:

Version bump and new/fixed translations.

Tänne ei ole hetkeen tullut päivitystä laitettua, mutta olen githubin puolella koittanut aika ajoin päivittää käännöstäni ja pitää sen ajantasalla. Paljon korjattuja ja paranneltuja käännöksiä tullut sitten viime päivityksen.
---
It was about time to post a new update so that people know that this is actively maintained. Lots of translations have been added/fixed since the last update was posted here, but keep up with the github page to be up-to-date as I don't always remember to publish...

Read the rest of this update entry...
 
thumbs GIF by SpongeBob SquarePants
 
Top