Recent content by KingVitiate

  1. K

    XF 1.5 Installation Error (404 not found)

    The picture I posted above in the thread displays. "404 Not Found"
  2. K

    XF 1.5 Installation Error (404 not found)

    Hello everyone, it seems that I've run into some issues while trying to install Xenforo once again. I've created a /community/ directory (all Xenforo installation files are located in this folder) in my root web folder (/var/www/). When I visit domain.com/community/install, I keep getting this...
  3. K

    XF 1.3 Renaming "Forums" tab?

    Is it possible to rename the "Forums" tab to just "Forum?" If so, how would I do it? Thanks in advance!
  4. K

    XF 1.3 Object id #17 at installation

    I get this when trying to install Xenforo: Any ideas or suggestions?
  5. K

    XF 1.2 Removing "Members" in Navigation Bar?

    Just to make sure, I apply this in the EXTRA.css?
  6. K

    XF 1.2 Removing "Members" in Navigation Bar?

    Completely new to Xenforo. I'm having a bit of trouble removing the "Members" tab in the navigation bar. I have a skin, and running on 1.2.2. I've already tried this code: .navTabs .navTab.members.PopupClosed { display: none; } Doesn't seem to work with that code. Any help? Thanks!
  7. K

    Other payment options?

    Fixed.
  8. K

    [8WR] XenPorta (Portal)

    My views don't update for the portal: When I actually go to the section it was posted in, it shows the view count there: Any ideas why? The only things I've changed is export files from my old domain, to my new one. Would that be why? If so, should I uninstall then reinstall Xenporta?
  9. K

    Simple Forms [Paid] [Deleted]

    Errors when using the ' (apostrophe) sign. I get this to display instead of the apostrophe: 's
  10. K

    Flexile Dark

    http://puu.sh/47g70.png The theme isn't lined up correctly, as you can see the nav bar links are just floating, and the search bar is way off the mark.
  11. K

    XF 1.2 Theme not lined up?

    http://puu.sh/47g70.png The theme isn't lined up correctly, as you can see the nav bar links are just floating, and the search bar is way off the mark.
  12. K

    Simple Forms [Paid] [Deleted]

    I need help. I installed everything, and yet, it didn't create a "Form" in the nav bar.
Top