Recent content by daveo82

  1. D

    Default avatars not showing

    Sorry you can close this thread, the thread starter is an idiot who probably should stay offline after he's had a drink. Seems it wasn't a default but an uploaded one that didn't go through due to the permissions. My apologies :oops:
  2. D

    Default avatars not showing

    http://dcfcfans.co.uk/members/1646/ Web Devloper toolbar in Firefox is showing the broken image path to be http://dcfcfans.co.uk/data/avatars/l/1/1646.jpg?1307903299
  3. D

    Default avatars not showing

    Moved my forum to a new server on Friday, just noticed that when a new member signs up the default avatars doesn't show for them. I ran a search for broken images to find the file path, checked the data folder and the image isn't there, checked the avatar folder in the style folder and the...
  4. D

    Site Performace

    I've signed upto a VPS now, turned out cheaper than the shared reseller I was on before. (£3 extra into the beer fund), Will be moving the site across today, I'll give it a couple weeks and see what effect it has on the loading times.
  5. D

    Site Performace

    I'll contact Heart Internet and see if it's possible. I did have a read of that, I tried XFOptimize but after installing it some people had problems posting, as soon as I disabled it the problem went away. I'm not that techincal minded, for me if turning it on or off doesn't work then it's...
  6. D

    Site Performace

    I recently converted to Xenforo from VB3.8 (mid-may), a few people have mentioned the new forum is a tad slower although can't say I've noticed much difference myself. I checked Google's Webmaster Tools and page loading times have actually increased (see pic). The forum traffic has slowed down...
  7. D

    Change all users privacy settings

    That's great, cheers!
  8. D

    Change all users privacy settings

    What would be the database query where I could change all members privacy settings to: Post messages on your profile page: Members Only What's happened is I converted from vBulletin where I didn't have users visitor messages switched on, I'm guessing because of that when I moved all users...
  9. D

    "Go to first unread" Problem

    Sometimes when I click on a multi page thread that I have never read from the homepage, after clicking the "Go to first Unread" link it will only take me to the top of the last page. I've had a couple of complaints from members with the same thing happening to them. Is there anyway I can modify...
  10. D

    Forums running XenForo software with over 100,000 posts

    Converted from VB the other week, 164,885 posts - DCFC Fans
  11. D

    New Thread Style Help

    Is it possible to float the thread title field to the left? Just feels out of place stuck out on the right, confuses my little brain. Thanks
  12. D

    Tapatalk - XenForo support (iPhone, iPad, Android, BlackBerry, Windows Phone 7, webOS, Nokia app)

    Any chance you can take a look at this thread, blank page seems to be caused by Tapatalk plugin http://xenforo.com/community/threads/blank-page-on-search-type-post.15859/ Cheers
  13. D

    Blank Page on /search/?type=post

    Seems to be a problem with the Tapatalk plugin, I'm running the default style with css changes and minor template changes and 3 plugins Collapsible Sidebar XF Optimise Tapatalk Disabled them all and it worked, enabled each one individually and Tapatalk was causing the problem, I'll have to go...
  14. D

    Blank Page on /search/?type=post

    Argument 1 passed to XenForo_Template_Helper_Core::setStyleProperties() must be an array, boolean given, called in /home/sites/dcfcfans.co.uk/public_html/library/XenForo/CssOutput.php on line 149 and defined library/XenForo/Template/Helper/Core.php:1192 Argument 1 passed to...
  15. D

    Blank Page on /search/?type=post

    Hi, Just finished moving my site across from vb3.8, all seems to have gone smoothly. One slight problem I'm getting a blank white page when I go to "Search Forums" on the main menu URL: http://dcfcfans.co.uk/search/?type=post The quick search on the right works fine tho. Any help would be...
Top