XF 1.4 Zend_Mail_Transport_Exception: Email to xxx failed: Unable to send mail. mail

Tealk

Well-known member
I get this error on my Bord i have host it on one.com, this are the server specs, can one say me how i can fix this or can i ignore this?

Code:
Server Error Log
Error Info
Zend_Mail_Transport_Exception: Email to xxx failed: Unable to send mail. mail(): Policy restriction in effect. The fifth parameter is disabled on this system - library/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137
Generated By: Unknown Account, Today at 7:12 AM
Stack Trace
#0 /customers/3/c/5/terrifying-nightmare.com/httpd.www/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Sendmail->_sendMail()
#1 /customers/3/c/5/terrifying-nightmare.com/httpd.www/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#2 /customers/3/c/5/terrifying-nightmare.com/httpd.www/library/XenForo/Model/MailQueue.php(71): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Sendmail))
#3 /customers/3/c/5/terrifying-nightmare.com/httpd.www/library/XenForo/Deferred/MailQueue.php(10): XenForo_Model_MailQueue->runMailQueue(7.9999990463257)
#4 /customers/3/c/5/terrifying-nightmare.com/httpd.www/library/XenForo/Model/Deferred.php(256): XenForo_Deferred_MailQueue->execute(Array, Array, 7.9999990463257, '')
#5 /customers/3/c/5/terrifying-nightmare.com/httpd.www/library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.9999990463257, '', false)
#6 /customers/3/c/5/terrifying-nightmare.com/httpd.www/library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#7 /customers/3/c/5/terrifying-nightmare.com/httpd.www/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#8 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(48) "http://www.terrifying-nightmare.com/deferred.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(4) {
["_xfRequestUri"] => string(43) "/index.php?conversations/add&to=Zoy+%2F+Dom"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfToken"] => string(8) "********"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
The error seems to indicate that the specific server configuration is incompatible with the sendmail function.

Policy restriction in effect. The fifth parameter is disabled on this system
I suspect you may need to contact your host about that to check whether they can change it.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
You can disable the "-f" parameter option to get around that, but disabling the parameter like that may lead to lower deliverability.
 
Top