1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Zend_Mail_Protocol_Exception: 4.1.3 Bad recipient address syntax

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by dieg0, Nov 26, 2013.

  1. dieg0

    dieg0 Active Member

    I just started getting a bunch these in my error log. Same _xfRequestUri in all of them.

    Last edited: Nov 27, 2013
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The email appears to be to an address that starts with "tornadoblackout" - if you look that user up, do you see anything of note in their email? (Something different from normal)

    If this spontaneously started happening and is for a lot of different users, it may be an issue with your SMTP server rejecting emails that it probably shouldn't.
  3. dieg0

    dieg0 Active Member

    It only happens with one user who uses tornadoblackoutXXX@.hotmail.com as his email address.

    I'm guessing it has something to do with that .?
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Yes, that isn't a valid email and wouldn't be allowed by XenForo. (Presumably it was an imported user.)
    Adam Howard likes this.
  5. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member


    Search for (via email)


    If anything comes up under those search.... Delete them.

    There was a very powerful spam bot that affected other developments, that hit some sites a few years back (hit everyone at once, at the same time). I have noticed this when importing a few people away from those other forum developments.
    Last edited: Nov 28, 2013
  6. OperaManiac

    OperaManiac Well-Known Member

    I am getting this on my board:


    The email address in user profile appears to be correctly formatted:


    Just putting it here coz this is the only thread that mentions this error.

Share This Page