• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Your importing experience

How is/was your beta1 importing experience?


  • Total voters
    12

steven s

Well-known member
#3
Forum 1: imported without any problems
Forum 2: error message when importing users, still waiting for an answer (see http://xenforo.com/community/thread...-server-error-occurred-please-try-later.5249/

After all, it's still a beta :)
No problem with it being a beta.
I didn't think about multiple forums.
I'm just wondered if there is a common roadblock of those who do have problems.
As stated in a few other threads. My obstacles are PMs and Forums.
My error is different than yours.
 
#5
User import ate ridiculous amounts of memory on my server and was really slow. When I tried it on localhost, it basically worked, but I had to remove multiple profile fields containing non-ASCII characters from the database by hand, and had similar problems with PMs. I voted for the third option, out of the box it would have failed.
 

steven s

Well-known member
#6
User import ate ridiculous amounts of memory on my server and was really slow. When I tried it on localhost, it basically worked, but I had to remove multiple profile fields containing non-ASCII characters from the database by hand, and had similar problems with PMs. I voted for the third option, out of the box it would have failed.
How did you find to remove the non-ASCII characters?
I can't even get the forums to load. Could it be apostrophes in the forum name?
 
#7
How did you find to remove the non-ASCII characters?
I can't even get the forums to load. Could it be apostrophes in the forum name?
Depends on whether you use ' (ASCII) or ’ (non-ASCII) as apostrophe. Although I had no such problems in forum titles (or user names and some of the profile fields, for that matter – only the yahoo field was problematic).

And to find the problematic characters, I looked into the database with phpMyAdmin, looked which was the last imported entry in XF, found the corresponding entry in the vB database, and looked at the next entries in the vB database, usually the problematic character was obvious (should be in the next 100 entries in case of users, no idea what it is for forums).