1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Your email was sent to 2,667 users. (Emails failed to be sent to 704 users.)

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by flowerpot132, Mar 15, 2016.

  1. flowerpot132

    flowerpot132 Formerly mugtree

    Using the email all users function in back end.

    Any ideas why the 704 failed please?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    There should be a server error log for each one, unless they don't have email addresses.
     
  3. flowerpot132

    flowerpot132 Formerly mugtree

    Well they used them to register for the form recently. Well about a year ago.

    Where would the server error logs be please?
     
  4. flowerpot132

    flowerpot132 Formerly mugtree

    Sorry found them.

    Eg:

    Email to ************** failed: Unable to send mail.8 minutes ago - library/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137
    Delete...
    Email to ************** failed: Unable to send mail.10 minutes ago - library/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137
    Delete...
    Email to ************** failed: Unable to send mail.13 minutes ago - library/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  6. flowerpot132

    flowerpot132 Formerly mugtree

    Thanks. Checked all that, all fine.

    Not sure about this without checking with hose, but not a biggy or reason for the bounces right?
    Set return path with -f parameter

     

Share This Page