1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 You do not have permission to view this page or perform this action.

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by blemex, Jul 1, 2013.

  1. blemex

    blemex Member

    Just finished importing from vB4, but all of the Registered user now displaying 'You do not have permission to view this page or perform this action.'
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    You will need to verify the user group permissions in Admin -> Users -> Usergroup Permissions.
     
  3. blemex

    blemex Member

    It's already like this (see screenshot) but still cannot view the threads, posts, alerts, etc..

    Screen Shot 2013-07-01 at 7.19.24 AM.png
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Verify you have no "Never" set in any of your usergroups.
     
  5. blemex

    blemex Member

    I set to like this, but still getting the same issue.

    Screen Shot 2013-07-01 at 7.29.46 AM.png
     
  6. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Never revokes the permissions. You need to set them to allow. Make sure all usergroups you have have "Allow" set.
     
  7. blemex

    blemex Member

  8. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Do you have any secondary groups?
     
  9. blemex

    blemex Member

    It was, but I removed so all should return to Registered Usergroups, right?
     
  10. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    I believe so. So, after checking all permissions (each user group, not just registered) is set to Allow?
     
  11. blemex

    blemex Member

    Now I'm just only checking for the users in Registered Usergroups, and set it to allow but still couldn't view threads due to permission issue.
     
  12. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Go through and verify that in EVERY group you have defined, none have the NEVER permission set. Also verify that the nodes (forums) have no specific user permissions set. If so, remove them and then start reconfiguring them.
     
  13. blemex

    blemex Member

    I'm sure every group permisson are correct, but still having the permission issue.

    I contacted XenForo Support but still got no answer for more than 6 hours already.
     
  14. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Its past normal business hours for XenForo. If you'd like, PC me administrator login details and I will look for you.
     
  15. blemex

    blemex Member

    PM Sent
     
  16. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    You DO realize it is a Sunday in some places don't you? :) Do you expect 24/7 support from everything you purchase? ;)
     
  17. blemex

    blemex Member

    I don't know if the XF Support is only available on workdays.. :oops:
     
  18. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    That's no problem.. you will find there are several users (and moderators/staff) that are not "official XF employees that are more than willing to help. @King Kovifor, @Brogan, and several others. With it being an import from VB4, @Jake Bunce will be another good resource. It could be something to do with the importation of the DB?
     
  19. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    As long as the registered usergroup was the primary.
     
  20. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Lesson of the day for those who may stumble upon this:

    Make sure you complete your import (very last step) before attempting to 'open' and let the necessary rebuilds occur. Also, verify that all user groups have the "View" and "View Node" permission (or else they won't be permitted to view your forums). One last step, make sure you rebuild your search indexes.
     
    Last edited: Jul 1, 2013
    Brogan and Tracy Perry like this.

Share This Page