1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Partial Fix XF 1.5RC1: Weird Problem with Forum Stats

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Gene Steinberg, Aug 6, 2015.

  1. Gene Steinberg

    Gene Steinberg Well-Known Member

    After installing the RC1 release, I found a curious glitch in the Daily Statistics graph:

    Testing Safari, Opera and Chrome for OS X, the numbers do not fit in the left column adjacent to the graph.

    So instead of getting:


    You get:


    It works in Firefox, though. All latest versions.
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    We've made changes in XF 1.5 to try to resolve this very specific case, but ultimately this will still happen with larger numbers on that axis due to the differences in how Mac OS X and different browsers render fonts. The root cause is likely some sort of miscalculation happening in the jQuery Flot plugin that we use to display the charts. This may have been fixed in more recent versions but that could potentially be a big change for such a small issue so this is likely the best we'll do for now.

    In other news, we have improved the styling here by implementing some responsive design on the charts rather than using fixed widths. This improves the display generally on smaller screen sizes whereas previously it would break out of the container.

    Thanks :)
    jeffwidman and Steve F like this.
  3. Gene Steinberg

    Gene Steinberg Well-Known Member

    I'll look forward to the final release or a later RC then.

Share This Page