1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug xenForo wouldnt let me type anything

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Wekillyou21, Apr 29, 2014.

  1. Wekillyou21

    Wekillyou21 New Member

    Ok so a few hours ago, i was on xenForo gonna make a thread about somethin' and it wouldnt let my type on my mobile because mobile is #1 usage right now cuz i broke my comp for almost four months ago, i dont have da money. So i clicked the thread title and realized the keyboard didnt pop up so i went to @Brogan 's profile to tell him and it wouldnt let me type either. I tried creating this thread earlier, but same as usual, didnt let me type. Is this like a weird server error or is it just a glitch?
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    It is impossible to debug this without further information.

    What type of phone were you using? What version? What Browser?
     
  3. Wekillyou21

    Wekillyou21 New Member

    Ok i was on my iPod v3.1.3 and the browser was google
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Google being Chrome?
     
    Wekillyou21 likes this.
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    If it happened on the profile as well, that seems like a browser issue -- that's just a textarea, nothing particularly special going on there.
     
  6. Wekillyou21

    Wekillyou21 New Member

    Uuuuuuoooo. Do you mind deleting this thread now?
     

Share This Page