1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Xenforo Image Proxy

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by 51463, Sep 25, 2016.

  1. 51463

    51463 Well-Known Member

    I am testing ssl . But i am having problems with image proxy and ssl. Here is the problem.

    If i enable the checkbox in the admin settings called "proxy images"

    when someone visits a thread and there is images in it. I sometimes, but not always get this icon

    [​IMG]

    what's weird is, if i refresh, then the icon disappears and i can see real image. Refreshing doesn't always work.

    But i am often seeing this image.


    If i disable the checkout "proxy images" then i don't have any problem. All the images show up.


    Here is an example of the type of bb code that some users post

    Code:
     [URL='http://oi64.tinypic.com/200bihl.jpg/'][IMG]http://i64.tinypic.com/200bihl.jpg[/IMG][/URL]
    

    i want to use the proxy images so ssl works. without it. it lock wont be green.


    I use ssl with cloudflare. It seems to be working except for the image proxy problem.




    i tried to search the forum here, and i found mike say something about updating the servers root certificate? maybe thats my problem?
    https://xenforo.com/community/threads/xenforo-image-proxy-doesnt-work-with-some-images.102323/


    how do i go about doing that, whm? cpanel? or maybe someone has better advice.



    most of the images are really big, so these are my settings

    111.PNG



    help!


    thanks,
     
    Last edited: Sep 25, 2016
  2. 51463

    51463 Well-Known Member

  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    You can't change the download time limit. If URLs are failing, you should use the image proxy test in the control panel to get some more details.
     
  4. 51463

    51463 Well-Known Member

    Here is an example of an image:

    http://www.imagebam.com/image/93289b506765011

    [​IMG]



    if i put it in the test image proxy here is what it says:

    proxy.PNG
    maybe you can try to put that link in the image proxy also,


    when i first went to the thread with this picture it didn't show up, instead i seen an x, i had to refresh in order for it to show up.


    i tired other image hosting sites and sometimes it happens with other websites also,



    .
    .
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    As the error suggests, that link isn't recognised as a valid image.

    The actual URL of the image is:
    Code:
    http://115.imagebam.com/download/ANedeMUfM9zEmuG-OR6PFg/50677/506765011/pet_animal_dog.jpg
     
  6. 51463

    51463 Well-Known Member

    yes, but if i post 100 bb codes of pictures from that website, why would 80 work fine and the rest 20 not work, and if i refresh several times finally the 20 pictures would work.

    its strange,


    anyways i'm finished with ssl, theres not much benefit to using it, its more headaches then anything and im not selling anything on my forum , i gave it a shot but the conclusion is ssl is not worth it, and average users don't care or even understand ssl

    its mostly google trying to push webmasters into using it,

    and many huge websites still dont even use ssl,


    its not worth it, i'll wait several more years




    .
    .
     

Share This Page