1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

xenforo.com loading slow

Discussion in 'General XenForo Discussion and Feedback' started by erich37, Nov 4, 2011.

  1. erich37

    erich37 Well-Known Member

    somehow the header and also images in the slideshow here at xenforo.com are loading very slow since about one or two weeks.
    somehow the site seems to be very slow in loading certain items...... it seems something has changed?

    Did any of you guys experience the same ?
  2. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    not for me...:)
  3. Andy.N

    Andy.N Well-Known Member

  4. ENF

    ENF Well-Known Member

    Feels normal from Japan.

    The only sticky points [for me] are not from XenForo, but from loading the ancillary services such as Twitter, Facebook and Google items. The stuff coming from XenForo hasn't changed, speed wise.
  5. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Xenforo.com is almost always fast.
    and almost never down.
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Do a tracert to see where the issue is.

    The only time I ever have issues is around 1040 due to backups.
  7. DSF

    DSF Well-Known Member

    From CH it's very slow today.
    I think it's a international routing problem.
  8. erich37

    erich37 Well-Known Member

    ok, then it`s probably at my end.
    it is a bit faster today.....
  9. Claudio

    Claudio Well-Known Member

    I´m experimenting problems with other sites like facebook. I receive an "time out" error
  10. ChemicalKicks

    ChemicalKicks Well-Known Member

    Funnily enough I'm noticing the same thing. :)
  11. erich37

    erich37 Well-Known Member

    yeah, strange it is becoming slow again.
    Is the load on the XF-server higher these days?
  12. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    No. It's likely on your end.
  13. ChemicalKicks

    ChemicalKicks Well-Known Member

    I was getting it last night mate, I'm Virgin Media in Belfast.

    Next time it happens I'll do a tracert.
  14. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

  15. Luxus

    Luxus Well-Known Member

    Not sure if this is related but occasionally xenforo stucks for me and loads forever with a white screen. The wifi lamp on my laptop stops blinking when this occurs, which means it doesn't load any data. If I refresh the site, it works as nothing happend. This happens only since a few weeks and only here on xenforo.

Share This Page