• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • This forum has been archived. New threads and replies may not be made. All add-ons/resources that are active should be migrated to the Resource Manager. See this thread for more information.

Xen-TR Forum Moderators

Dr.Yontem

Formerly Tilkißey
#1
Install and Upgrade Instructions
1-) Upload the necessary files/folders in _upload folder
2-) Install addon_xentr_com_forum_mods_v1.1.0.xml via add-on installer
3-) open forum_view template and add this code its end
HTML:
<xen:include template="xen_tr_com_forum_mods" />
Version History
  • v.1.0.0 --> 17 Jan 2011 --> First Release
  • v.1.1.0 --> 3 May 2011 --> fixed parent mod bug, fixed empty div bug
 

Attachments

R

ragtek

Guest
#4
Nice one and very useful, BUT
1. You should use XenForo_Model::create('XenForo_Model_User'); instead of $userModel = new Xenforo_Model_User;
2. I don't see any sense, extending your model from the xenforo_model_user...

2. Because the mods aren't changed daily, you could cache them, instead of sending the query on every forum page load.
 

Dr.Yontem

Formerly Tilkißey
#5
Nice one and very useful, BUT
1. You should use XenForo_Model::create('XenForo_Model_User'); instead of $userModel = new Xenforo_Model_User;
2. I don't see any sense, extending your model from the xenforo_model_user...

2. Because the mods aren't changed daily, you could cache them, instead of sending the query on every forum page load.
thanks for your advice, i will pay attention for these subjects on future versions and add-ons
thanks again :thumbup: