[Xen-Soluce] SEO Optimization

[Xen-Soluce] SEO Optimization [Paid] 2.6.1 Fix 1

No permission to buy (€20.00)

aisller

Member
Good afternoon.

When specifying my title, can I substitute the page number so that there are no duplicate titles?

The %page_number% construct does not work.

Thanks.
 

SyTry

Well-known member
Good afternoon.

When specifying my title, can I substitute the page number so that there are no duplicate titles?

The %page_number% construct does not work.

Thanks.
Hello, for which title ? Because you can use the %page_number% variable for Categories Meta-Title / Threads Meta-Title

Regards, SyTry
 

aisller

Member
Using the plugin, I set the title to a specific forum topic.

Now this heading is duplicated on every page of this topic.

I would like the headings to differ for each page by adding the topic page number. How it is done by default in the engine.

Is it possible to do this somehow?
 

SyTry

Well-known member
Using the plugin, I set the title to a specific forum topic.

Now this heading is duplicated on every page of this topic.

I would like the headings to differ for each page by adding the topic page number. How it is done by default in the engine.

Is it possible to do this somehow?
You can do this actually for your threads, is it not working for you ?
 

aisller

Member
You can do this actually for your threads, is it not working for you ?
No, I'll describe what I'm doing.

I put the topic title - Example 1
Now, on all pages of this topic, the title is Example 1. Without specifying the page.This duplicates the headers for the CEO.

Is something not working right for me? I bought the plugin a year ago, maybe it can be updated?
 

SyTry

Well-known member
No, I'll describe what I'm doing.

I put the topic title - Example 1
Now, on all pages of this topic, the title is Example 1. Without specifying the page.This duplicates the headers for the CEO.

Is something not working right for me? I bought the plugin a year ago, maybe it can be updated?
Hello, juste tested it. If you set a default structure in the ACP %page_number% work but if you set %page_number% in a specific thread it show you "Your Title - %page_number%" .. so I'll fix this in the next update ! ;)

Regards, SyTry
 

Robert9

Well-known member
There is still or again an error, when adding a new thread prefix with default tags.
Add a new prefix, try to add default tags to that prefix!

Code:
Error: Call to a member function basicEntitySave() on null in src/addons/XenSoluce/SEOOptimization/XF/Admin/Controller/ThreadPrefix.php at line 14

    XenSoluce\SEOOptimization\XF\Admin\Controller\ThreadPrefix->saveAdditionalData() in src/XF/Admin/Controller/AbstractPrefix.php at line 89
    XF\Admin\Controller\AbstractPrefix->prefixSaveProcess() in src/XF/Admin/Controller/AbstractPrefix.php at line 148
    XF\Admin\Controller\AbstractPrefix->actionSave() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 352
    XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 259
    XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 115
    XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 57
    XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2351
    XF\App->run() in src/XF.php at line 517
    XF::runApp() in admin.php at line 13
 

SyTry

Well-known member
There is still or again an error, when adding a new thread prefix with default tags.
Add a new prefix, try to add default tags to that prefix!

Code:
Error: Call to a member function basicEntitySave() on null in src/addons/XenSoluce/SEOOptimization/XF/Admin/Controller/ThreadPrefix.php at line 14

    XenSoluce\SEOOptimization\XF\Admin\Controller\ThreadPrefix->saveAdditionalData() in src/XF/Admin/Controller/AbstractPrefix.php at line 89
    XF\Admin\Controller\AbstractPrefix->prefixSaveProcess() in src/XF/Admin/Controller/AbstractPrefix.php at line 148
    XF\Admin\Controller\AbstractPrefix->actionSave() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 352
    XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 259
    XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 115
    XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 57
    XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2351
    XF\App->run() in src/XF.php at line 517
    XF::runApp() in admin.php at line 13
Hello, can you post this on our forum please ?

A new version is coming soon, so we'll add this one too!

Regards, SyTry
 

Robert9

Well-known member
There is a thread:

Hello, i am Sam!

Then we have a SEO Title:

Hello, my name is Kathrin!

but, when i post the thread to facebook, i can see the prefix, the thread title, the name of the forum.

What i have to do, so that FB takes the SEO-Data please?
 

SyTry

Well-known member
There is a thread:

Hello, i am Sam!

Then we have a SEO Title:

Hello, my name is Kathrin!

but, when i post the thread to facebook, i can see the prefix, the thread title, the name of the forum.

What i have to do, so that FB takes the SEO-Data please?
Hello, you have "the prefix, the thread title, the name of the forum." when you share the link on Facebook with the new SEO-Data or after modifying it?

Regards, SyTry
 

Robert9

Well-known member
I still have problems with prefixes. Here i try to edit one for the RM and got:

XF\Db\Exception: MySQL statement prepare error [1054]: Unknown column 'xs_seo_meta_robots' in 'field list' in src/XF/Db/AbstractStatement.php at line 230

I have installed the RM after the SEO-Addon, but have used the cache update.

=> Not solved after upgrade to 2.6
 

Robert9

Well-known member
Why we save something like this?

{"meta_title":"","meta_description":"","meta_robots":"","open_graph":"","twitter_card":"summary","canonical_url":""}


If there is no content, we dont need this array? Right?
With one million threads we save one millions times this blob without any need.
 

SyTry

Well-known member
I still have problems with prefixes. Here i try to edit one for the RM and got:

XF\Db\Exception: MySQL statement prepare error [1054]: Unknown column 'xs_seo_meta_robots' in 'field list' in src/XF/Db/AbstractStatement.php at line 230

I have installed the RM after the SEO-Addon, but have used the cache update.

=> Not solved after upgrade to 2.6
Why we save something like this?

{"meta_title":"","meta_description":"","meta_robots":"","open_graph":"","twitter_card":"summary","canonical_url":""}


If there is no content, we dont need this array? Right?
With one million threads we save one millions times this blob without any need.
Hello,

Just posted your messages on our forum. We'll have a look about this, thank you !

Regards, SyTry
 

Robert9

Well-known member
Looks like i have no for xf_rm_resource_prefix.xs_seo_meta_robots;
please try:
xf => seo => RM => use cache function for seo to see if this is a problem at all or only for me.
I have added the field by hand, now everything is ok.
 
Last edited:

Robert9

Well-known member
New problem/function:
I have sent a resource to facebook and found out that the avatar of the resource's author is used instead of the resource_icon.
Can you please implement to use the resource icon instead of the avatar?

...

I just have seen that facebook wants 200x200?
My resource_icons cant be larger than 192*134 for some other reasons.
Then i cant use them at all?
 

Robert9

Well-known member
Now i tried it with an attachment for the resource.
How can i use it as image for facebook, please?

Is this only an option for threads?
I dont want to copy the url for every image in every resource to the form.

There should be something like:

use the attachment
if not, use the avatar
if not, use a dummy picture

If you could solve to use the resource icon with 192x134; then i would like to have

use the attachment
if not, use the resource icon
if not, use the avatar
if not, use a dummy picture or a link to a picture
 
Last edited:

SyTry

Well-known member
New problem/function:
I have sent a resource to facebook and found out that the avatar of the resource's author is used instead of the resource_icon.
Can you please implement to use the resource icon instead of the avatar?

...

I just have seen that facebook wants 200x200?
My resource_icons cant be larger than 192*134 for some other reasons.
Then i cant use them at all?
Hello, we'll see what we can do. We have an option to control the OG image actually but for threads.
Now i tried it with an attachment for the resource.
How can i use it as image for facebook, please?

Is this only an option for threads?
I dont want to copy the url for every image in every resource to the form.

There should be something like:

use the attachment
if not use the avatar
if not use a dummy picture

If you could solve to use the resource icon with 192x134; then i would like to have

use the attachment
if not use the resource icon
if not use the avatar
if not use a dummy picture
Same here, we'll see what we can do about this. Maybe we can add a new option but for resource / media etc, we'll see ;)

Regards, SyTry
 
Top