1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 White Page

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Daniel Hood, Sep 17, 2013.

  1. Daniel Hood

    Daniel Hood Well-Known Member

    I'm so confused. My site won't load. It's just a white page: http://sportsdiscussion.net

    I tried adding :

    PHP:
    $config['debug'] = true;
    $config['enableListeners'] = false;
    to the config.php file and it still shows nothing...
     
  2. The Forum Heroes

    The Forum Heroes Well-Known Member

    Check your server error_log for httpd
     
  3. Dan

    Dan Well-Known Member

    Look for an index.html file and remove it (or it is a supressed PHP error)
     
  4. Daniel Hood

    Daniel Hood Well-Known Member

  5. Dan

    Dan Well-Known Member

    Sounds like a PHP error then. Check the logs. Also you could try rebuilding master data. Were you doing anything just prior?
     
  6. Daniel Hood

    Daniel Hood Well-Known Member

    Shouldn't the debug mode display any errors, I tried adding error_reporting(E_ALL); to the top of config.php also but that didn't do anything.

    Didn't see your post somehow, your alert came in between both of his. Odd. Looking now.
     
  7. Dan

    Dan Well-Known Member

    You moderated @Mike Edge ? I didn't see it either
     
    Steve F likes this.
  8. The Forum Heroes

    The Forum Heroes Well-Known Member

    I'm on moderation.. My posts don't show til approved by a mod, but it posts at the time I posted
     
    Dan likes this.
  9. Daniel Hood

    Daniel Hood Well-Known Member

    seems like that's not it though.
     
  10. DRE

    DRE Well-Known Member

    This happened to me when I installed a Waindigo addon that he got from someone else.
     
  11. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    Edge, any suggestions, you can Skype me.

    I'm unchained.
     
  12. DRE

    DRE Well-Known Member

    Whatever you installed last, delete it from your server, your site should be viewable, go disable it (Because it's enabled now, even if you disabled listeners) then reupload the files, then uninstall it.
     
  13. Daniel Hood

    Daniel Hood Well-Known Member

    Just update the column 'active' to be 0 instead of 1? I can't actually disable them properly due to the admin page being blank.
     
  14. The Forum Heroes

    The Forum Heroes Well-Known Member

    Try removing your .htaccess from those errors.. it might be a gremlin character in your .htaccess causing it
     
  15. DRE

    DRE Well-Known Member

    If you know what the last addons you installed were, then just delete them from your library folder.
     
  16. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    This won't work. You need to properly uninstall an add-on to completely remove it.
     
  17. DRE

    DRE Well-Known Member

    Oh yeah definitely.

    Default htaccess

    Code:
    # Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you
    # cannot attach files, remove the "#" from the lines below.
    #<IfModule mod_security.c>
    # SecFilterEngine Off
    # SecFilterScanPOST Off
    #</IfModule>
    
    ErrorDocument 401 default
    ErrorDocument 403 default
    ErrorDocument 404 default
    ErrorDocument 500 default
    
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    
    # If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
    # line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
    # of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
    #RewriteBase /xenforo
    
    # This line may be needed to enable WebDAV editing with PHP as a CGI.
    #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
    RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
    RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
    </IfModule>
     
  18. DRE

    DRE Well-Known Member

    I didn't say it would uninstall it. He's just trying to get his admincp back. Once he can, he can disable it, reupload the files and uninstall it. That's what I said earlier in the thread.
     
  19. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Disabling listeners does the same thing.
     
    Amaury likes this.
  20. Daniel Hood

    Daniel Hood Well-Known Member

    I disabled listeners, I put the default htaccess file up (it was the same), I changed the xf_addon.active to 0 for all the rows, debug mode is on. Still blank pages.
     

Share This Page