• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 vbseo to xenforo url

#1
http://www.domain.com/forums/section-name/264655-thread-60-name.html

to xenforo url like this

http://domain.com/threads/8-thread-name.421672/

Below is my .htaccess (how can i fix it)

my current .htaccsss doesn't work.


Code:
ErrorDocument 401 default


ErrorDocument 403 default
ErrorDocument 404 default
ErrorDocument 500 default

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteRule ^forums/[^/]+/([0-9]+)-.+-([0-9]+)\.html$ /threads/$1/page-$2 [R=301,L]
RewriteRule ^forums/[^/]+/([0-9]+)-.+\.html$ /threads/$1/ [R=301,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^domain\.com$
RewriteRule ^(.*)$ http://domain.com/$1 [R=301,L]

# If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
# line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
# of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
#RewriteBase /xenforo

# This line may be needed to enable WebDAV editing with PHP as a CGI.
#RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
</IfModule>
 

Mike Edge

Formerly Da Bookie Mon
#4
Playing around with it, using RewriteRule ^/forums instead of RewriteRule ^forums fixed it. Odd as it worked using the latter until upgrading to php7 and latest LiteSpeed.