• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 "User Upgrade" moves user into additional group, not main, help!

zoldos

Well-known member
#1
I have a simple User Upgrade setup to move users into a specific user group upon payment. It "works", but only adds the paying user into an "Additional User Group" and doesn't change their main group. When this happens, they cannot access the extra content until I manually change their *main* group.

Is there a work-around for this? Thanks!
 

Liam W

Well-known member
#2
You need to setup your permissions correctly.

Really, everyone should have the same primary group, and you should add permissions with the secondary groups.

Don't user never, and use allow in the secondary groups and it'll work fine.

Liam
 

zoldos

Well-known member
#5
Maybe I spoke too soon. The new section, called "The Beast", I have all forum permissions for it set to "Inherit" for the "Registered" group, and then tried all set to Inherit for "The Beast" group, and it showed it to everyone in Registered, when no secondary group was selected. I also tried the same settings, but set some stuff in "The Beast" group to allow. It still isn't right. Everyone can see the restricted area. Help!!?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#6
Revoke the node viewing permissions for the Registered user group and allow for the other group.

Or set the node as private and grant the secondary user group access.