1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

User reported post and now post is gone

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by erich37, Mar 18, 2011.

  1. erich37

    erich37 Well-Known Member

    one of my users wrotee a post and instead of "Post Reply", the user clicked onto "Report".
    So the user´s post is not visible in the Forum anymore. I do not understand why his post is not visible anymore.

    How do I release the user´s post, so that it will be visible in the Forum?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I've split your post off Erich as the thread you posted it on wasn't suitable.

    Presumably the user in question clicked on Report for the post above the editor?
    In which case, if they didn't submit their post then it wasn't actually posted.
     
    erich37 likes this.
  3. James

    James Well-Known Member

    If the user clicked report instead of post reply, then they didn't click post and it wasn't posted ;)

    I can click the report overlay with a post in the editor and it works fine, so I'm unsure as to why the user didn't just cancel the overlay and click reply...
     
    erich37 likes this.
  4. erich37

    erich37 Well-Known Member

    the user clicked onto "Report" and wrote his post into the "Report" pop-up-window, instead of writing the post into the Editor. Weird, took me a while to figure that out :eek:
     

Share This Page