1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 URL paths are screwy after using XenPorta

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by denzil, Apr 3, 2014.

  1. denzil

    denzil Member

    So I just turned on XenPorta and while it works great, it has now messed with my URL paths. What once was "http://www.bareefers.org/forum/index.php" is now "http://www.bareefers.org/forum/index.php?forums/." I'm not entirely sure what the issue is but my guess is that this is due to the fact of where the forums are installed in the file directory. So would it be as easy as moving the file folder up a folder or two?

    Also, I'd like to finally get off of not using full friendly URLs and would love to have "http://www.bareefers.org/forum/" instead of "http://www.bareefers.org/forum/index.php."

    Any direction would be greatly appreciated! If it helps any, the folder path that the forum is installed on is /home/bar/www/forum and my Index Page Route (from Basic Board Information) points to /portal.
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Please post in the add-on thread for support with it.
  3. denzil

    denzil Member

    I just copy-pasted my post in the add-on thread. Is the issue only isolated to the add-on?
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    XenPorta does have an option to replace the index route:

    Admin CP -> Home -> XenPorta -> Options

    Screen shot 2012-03-08 at 6.32.06 PM.png

Share This Page