• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

URL Issues

Cal

Well-known member
#1
Need some quick help. I've never been more stressed on a project more than this one. We're on day 3 and it looks like it'll be day 4 at least before I can get this thing working. Current issue is that two url structures don't work the same.

Loads the forum fine it seems.

Add www into the url and it shows a css stripped version of the forum.

I can't figure out how to fix this damn thing. Can anyone help?
 

Cal

Well-known member
#3
I just recently bought this forum from another guy and I've had almost unlimited issues getting this thing running. So I just don't even know anymore.


Code:
#    Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you
#    cannot attach files, remove the "#" from the lines below.
#<IfModule mod_security.c>
#    SecFilterEngine Off
#    SecFilterScanPOST Off
#</IfModule>
 
RewriteEngine off
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
 
ErrorDocument 401 default
ErrorDocument 403 default
ErrorDocument 404 default
ErrorDocument 500 default
 
<IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
 
    #    If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
    #    line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
    #    of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
    #RewriteBase /xenforo
 
    #    This line may be needed to enable WebDAV editing with PHP as a CGI.
    #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]
 
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
    RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
    RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
</IfModule>
 
 
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>