1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Upgrade Problem 1.31 to 1.33

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Ranger375, Jul 12, 2014.

  1. Ranger375

    Ranger375 Well-Known Member

    Hi,

    I uploaded files to my ftp and when I go to the install url I get this error (I can't even see my forum):

    Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting variable (T_VARIABLE) in /home/wewe445/public_html/vb/library/XenForo/Model/User.php on line 1136

    Any idea what I can do to fix this?

    Thanks!
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That sounds like an issue related to corrupt/incomplete files.

    Upload them again.

    I recommend using WinSCP.
     
  3. 0ptima

    0ptima Well-Known Member

    Did you try uploading the files again?
     
  4. Ranger375

    Ranger375 Well-Known Member

    Really weird....so I did it two times before I posted this. So I re-extracted the file and reuploaded and was able to get to the install screen. Now, I keep seeing "There are at least 1 file(s) that do not appear to have the expected contents. Reupload the XenForo files and refresh this page. Only continue if you are sure all files have been uploaded properly."

    I must have reuploaded the files five times. I guess I will give Win SCP a try? Curently using filezilla
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Filezilla is notorious for problems such as this.

    I stopped using it years ago for this very reason.
     
  6. Ranger375

    Ranger375 Well-Known Member

    Success, thanks, Brogan
     

Share This Page