1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Unable to send emails

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Jagger433, Nov 30, 2015.

  1. Jagger433

    Jagger433 Member

    Here's the server error logs:

    Error Info
    Zend_Mail_Protocol_Exception: Email to crawforda776@gmail.com failed: 5.7.14 <https://accounts.google.com/ContinueSignIn?sarp=1&scc=1&plt=AKgnsbsze 5.7.14 -zduxa-oVKxZ-dxq6t7YOPWI4SGuJIcy5_hr2ridh2vCe3DGCko3wUjWixbl1Hfvx_1mtm 5.7.14 KVMlfgDxVOWnKjPBDNUpK44yNc0xRXzrsj3QUYfOiCNV80MhDIQMTwNcZDTsPcEIBoJIx- 5.7.14 4u8zBHBMc43M-dvorg7OlEOX5TgzsK1xux4M1tXBybUNxk6Y9LwFVgm0gg5BWCg77RSopU 5.7.14 bVPH0w93KCTwtxHkW-oLZWAlfor0> Please log in via your web browser and 5.7.14 then try again. 5.7.14 Learn more at 5.7.14 https://support.google.com/mail/answer/78754 u77sm13650043qki.8 - gsmtp - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:431
    Generated By: Unknown Account, Today at 1:01 PM
    Stack Trace
    #0 /var/www/html/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp/Auth/Login.php(95): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_expect(235)
    #1 /var/www/html/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(217): Zend_Mail_Protocol_Smtp_Auth_Login->auth()
    #2 /var/www/html/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(200): Zend_Mail_Protocol_Smtp->helo('localhost')
    #3 /var/www/html/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
    #4 /var/www/html/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
    #5 /var/www/html/library/XenForo/Mail.php(175): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Smtp))
    #6 /var/www/html/library/XenForo/Mail.php(152): XenForo_Mail->sendMail(Object(Zend_Mail))
    #7 /var/www/html/library/XenForo/Model/UserConfirmation.php(153): XenForo_Mail->send('crawforda776@gm...', 'captinprocat')
    #8 /var/www/html/library/XenForo/ControllerPublic/Register.php(424): XenForo_Model_UserConfirmation->sendEmailConfirmation(Array)
    #9 /var/www/html/library/XenForo/FrontController.php(351): XenForo_ControllerPublic_Register->actionRegister()
    #10 /var/www/html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #11 /var/www/html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #12 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(36) "http://ardonia.net/register/register"
    ["_GET"] => array(0) {
    }
    ["_POST"] => array(14) {
    ["username"] => string(0) ""
    ["3d66a1a626357b84763673ee870b5582"] => string(12) "captinprocat"
    ["867c150ba6b47f23560917b9c82f45d3"] => string(22) "crawforda776@gmail.com"
    ["abd864a3b09c765b2c1193f65bb6d471"] => string(0) ""
    ["dob_month"] => string(1) "4"
    ["dob_day"] => string(2) "14"
    ["dob_year"] => string(4) "2001"
    ["5c3f2f77857accec0319fd1466c67676"] => array(1) {
    ["mte"] => string(0) ""
    }
    ["custom_fields_shown"] => array(1) {
    [0] => string(3) "mte"
    }
    ["dab4c54bd391ebb655960b942770b5dc"] => string(13) "Europe/London"
    ["hash"] => string(161) "106a507fe173bc5b2793914b52792681|02d31a2860d3c34a6d6950109a87e9f8|http://back10.keycaptcha.com/swfs/ckc/72dcce3bc8b1fa711779533cf5770dc9-|565b676a62166-.2.2.25|1"
    ["agree"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["reg_key"] => string(32) "11c5b07df364ea84e2460db93da7da31"
    }
    }
     
  2. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Well, did you follow what it told you to do here?
    Code:
    Please log in via your web browser and 5.7.14 then try again. 5.7.14 Learn more at 5.7.14 https://support.google.com/mail/answer/78754 
    I'm almost willing to bet you are using a gmail account to send your email - and your account is disabled for log in for some reason and you have to manually log in to answer some questions.
     
    Mouth likes this.

Share This Page